Ekološki konsalting

Ne optužuj prirodu! Ona je svoje učinila, a sad ti učini svoje..

Reciklirane 3 tone elektronskog otpada

21.03.2012
Novosti iz banaka izvor: Kamatica


Eurobank EFG reciklirala je 3 tone kompjuterske opreme u saradnji sa kompanijom E-Reciklaža. Predajom preko 500 elektronskih i električnih uređaja za reciklažu, Banka još jednom ističe važnost odgovornog upravljanja elektronskim otpadom i potvrđuje opredeljenost da posluje u skladu sa najvišim standardima zaštite čovekove okoline.

Svesni činjenice da su odgovoran tretman i reciklaža elektronskog otpada u današnje vreme izuzetno važni, Eurobank EFG reciklirala je lap-topove, desktop računare, štampače, servere, modeme kao i druge kompjuterske i električne uređaje koji su van upotrebe. Već drugu godinu za redom, Eurobank EFG učestvuje u akciji „Otpiši otpad“ niške kompanije E-Reciklaža koja kompanijama nudi mogućnost da se oslobode rashodovane elektronske i električne opreme na ekološki način.

- Trudimo se da uvođenjem najviših ekoloških standarda u svojim poslovnim prostorijama pružimo pozitivan primer i pozovemo druge kompanije na aktivno učestvovanje u recikliranju. Važno je istaći činjenicu da elektronski otpad spada u grupu otpada koja danas beleži najveći godišnji rast u Srbiji, i to od preko pet odsto po stanovniku - ističe Aleksandra Janjić, Saradnik u odeljenju zaštite prirodne sredine u sektoru bankarskih operacija Eurobank EFG.

Eurobank EFG je jedina banka u Srbiji koja je postala članica Programa zaštite životne sredine i  finansijske inicijative Ujedinjenih nacija (United Nations Environment Program for Finance Initiative - UNEP FI),  i u okviru ove saradnje nastavlja da bude odgovoran partner društvu u Srbiji.

Read 1370 times

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'ico-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'
- Class of module is 'bg-white'